BIO SPAGHETTI 500G

42 

Král všech těstovin – špagety! Špagety Granoro se vyrábí z té nejkvalitnější organické semoliny z jižní Itálie. Receptů na špagety je nepřeberné množství. Oblíbili jste si také jednoduchou klasiku Aglio Olio s restovanými plátky česneku a olivovým olejem?

Popis

Výroba

Špagety Granoro jsou velmi kvalitní těstoviny vyráběné z tvrdé semoliny. Semolina neboli semolinová mouka je pšeničná krupice umletá z tvrdé pšenice, používaná zejména k výrobě těstovin vykazujících vysokou kvalitu. Její zpracování podléhá přísným pravidlům a výrobní procesy těstovin Granoro směřují ke zlepšení organoleptických kvalit semoliny, zejména lepku, který musí mobilizovat škrob, tak, aby nedošlo ke ztrátě suroviny do vody při vaření.

Vlastnosti

  • Těstoviny se nerozvářejí
  • Mají nízky glykemický index
  • Obsahují kvalitní bio vejce
  • Mají nezapomenutelnou chuť

 

Tip: Těstoviny uchovávejte na suchém a chladném místě. Přispíváte tím k delší životnosti produktu. Doporučená doba vaření je 8 minut.